Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Černorybízové nanuky

Bobule na dřívku

Vydání: 2012/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: na 10 nanuků
Doba přípravy: Do 10 minut
+ mrazení
P
Zmrzlina

Ingredience

    • 500 ml černorybízového džusu
    • 340 g borůvek (mohou být i mražené)
    • 110 g krupicového cukru
    • šťáva z 1/2 citronu

Příprava jídla

1 V mixéru rozmixujte džus, borůvky, cukr a citronovou šťávu. Směs rozdělte do formiček, do středu zapíchněte nanukové dřívko a dejte mrazit.

NĚCO NAVÍC
Pro dospělé kápněte do téhle zmrzliny trošku (!) vodky nebo kubánského rumu, výsledek je exkluzivní.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Mražené meruňky

Nanuky s mangem a jahodami

Nanuky s melounem a kiwi

Tropické nanuky

Tvarohový nanuk s jahodami

Jablečný cuc s hroznovým vínem

Zázvorová limonáda na špejli

Domácí nanuky

reklama

Přidat komentář