Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Remuláda s rukolou

Tuhle remuládu určitě přidejte do svého repertoáru, skvěle ji zužitkujete na každé party. Hodí se k pečeným bramborám i zelenině nebo ji přidejte do sendviče s grilovaným masem.
Vydání: 2012/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Studená omáčka a dip Středomořská

Ingredience

    • 150 g majonézy
    • 4 lžíce bílého jogurtu
    • 1–2 lžičky chilli pasty harissa
    • hrst rukoly
    • sůl

Příprava jídla

Smíchejte 150 g majonézy, 4 lžíce bílého jogurtu, 1–2 lžičky chilli pasty harissa a hrst rukoly, nakrájené nadrobno. Osolte a dejte vychladit do chladničky. Podávejte k pečeným bramborám (recept).

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Domácí cibulková remuláda

Dip s pečeným česnekem a bazalkou

Pečené brambory s rozmarýnem

Přidat komentář