Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Boršč

Ukrajinská kuchyně nabízí mnoho inspirativních jídel a boršč je jedním z nich. Recept na něj se předává z generace na generaci a v postsovětských zemích je velmi oblíbený. Boršč je polévka plná kořenové zeleniny, která má plno variací. Ať se rozhodnete pro ruský či ukrajinský, vždy půjde o polévku tak vydatnou, že ji můžete s kusem pečiva směle podávat jako hlavní chod. 

...

 

  • Základem pravého boršče je silný vývar z kostí a na sádle orestovaná kořenová zelenina.
  • Výraznou chuť na závěr zjemňuje kopeček zakysané smetany.
  • Správnou sladkokyselou chuť polévce dodává ocet a cukr. Nezapomeňte ani na bobkový list, pepř a česnek.
  • Standardně do boršče patří maso, uzené nebo škvarky. Snadno lze ale připravit i vegetariánský boršč, který bude stejně lahodný.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč