Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (67x)
18. 7. 2014
Drůbeží vývar – základní recept
Apetit
Drůbeží vývar – základní recept
Apetit


Snadné
> 60 min
4,7 (67x)

Drůběží, kuřecí nebo slepičí vývar dokáže postavit na nohy, zahřát a dodat sílu. Jak připravit vývar, aby se nezakalil a měl pořádnou sílu i chuť? Pojďte do toho s námi, připravte si rovnou dvojitou dávku, ať můžete část vývaru zamrazit. Později uvaříte slepičí polévku raz dva.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2219 kcal
  • Bílkoviny 193 g
  • Sacharidy 129 g
  • Tuky 99 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(67 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejsnazší kuřecí vývar

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty