Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Koriandr - zelená nať

polévka s koriandrem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Zelená nať koriandru má lehce štiplavé bylinné aroma, které pro svoji výraznost nemusí každému učarovat. Jsou však pokrmy, které si bez něj nelze představit.

Čerstvá koriandrová nať skvěle doplňuje jídla vietnamské či thajské kuchyně. V gruzínské nebo latinskoamerické kuchyni se používá na dozdobení pokrmů stejně běžně jako u nás nať petrželky. Nezastupitelnou úlohu má také při dochucování indického kari a čatní. Koriandrovou nať najdete i v oblíbené mexické salse guacamole.

Vyzkoušejte jednoduchý, ale chutí i vzhledem působivý předkrm. Pomeranč vyfiletujte a jednotlivé dílky rozložte na talíř. Na každý položte jeden lístek koriandru. Šťavnatý pomeranč a zvláštní, kořeněná chuť čerstvé natě koriandru jdou skvěle dohromady.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč