Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co s kachním sádlem

pečená kachna
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Pochutnali jste si na pečené kachně? Potom vám jistě zbylo vypečená sádlo. Co s ním? 

Vypečené kachní sádlo vlijte do čistých silnostěnných sklenic nebo kameninových hrnků. Po vychladnutí je uzavřené či zakryté fólií či alobalem uložte do chladničky. Je vynikající třeba na opékání brambor, ale i na chleba.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč