Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dejte si domácí hranolky bez smažení

hranolky s kečupem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Hranolky se dají připravit i jinak než smažením. Zdravěji a bez ohromného množství tuku. 

Brambory oškrábejte, nakrájejte a povařte, ale nedovařte. Mezitím zahřejte troubu na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C a na plechu rozpalte 2 lžíce rostlinného oleje. Pak hranolky smočte v oleji a pečte 30–40 minut.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč