Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak doladit hmotu na karbanátky

karbanátky
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Máme pro vás jednoduchý tip, jak připravovat dokonalé karbanátky. 

 

Chystáte se péct karbanátky nebo sekanou a nejste si jistí, jestli jste už (nebo dost) solili, případně zda je chuť vyvážená, a přitom nechcete jíst syrové maso? Trochu hmoty opečte na pánvi, ochutnejte a podle toho pak dochuťte.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč