Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak grilovat klobásky a žebírka

Jak grilovat klobásky a žebírka
sdílet:

Máme pro vás zaručené tipy, jak ugrilovat žebírka a klobásky dokřupava a dozlatova.

Když žebírka nebo klobásky před opékáním povaříte, výrazně se zkrátí čas potřebný k jejich pobytu na grilu. Navíc se přitom zbaví přebytečného tuku, a díky tomu se budou méně připalovat.

Vydařená žebírka

Žebírka povařte ponořená ve vodě ochucené podle libosti, aby opravdu změkla – trvá to asi hodinu a půl. Pořádně je slijte a pak je z každé strany zhruba osm minut opékejte a tu a tam je při tom potřete marinádou.

Grilované klobásky jedna báseň

Silnější čerstvé klobásky deset minut zvolna povařte v rendlíku s vodou, pak je pořádně slijte a osušte. Opékejte na grilu pět až osm minut dozlatova.

Vyšlo v časopise Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč