Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak využít tmavý drůbeží vývar

vývar s nudlemi a knedlíčky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Vyzkoušejte naše recepty na tmavý, voňavý a silný drůbeží vývar a tři skvělá jídla, která s tímto základem snadno připravíte.

Naučte se připravit dokonalý tmavý drůbeží vývar. Získáte tak jedinečný základ na silnou polévku s játrovými knedlíčky (nebo jinou zavářkou podle vaší chuti), krémové rizoto s houbami a pošírovaná kuřecí prsa s estragonovou omáčkou.

4× recept s drůbežím vývarem:

Připravila Jana Kopřivová
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč