Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zabránit kotletám ve vysychání

upečené kotlety
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Máte chuť na šťavnatou vepřovou kotletu nebo přírodní řízek?

Zkuste je nejprve 1–2 minuty z každé strany nechat zatáhnout v horkém másle a pak 4 minuty dopéct v troubě při 190 °C, v horkovzdušné při 170 °C. Po vyjmutí z trouby je nechte pár minut rozležet. Další možnost je maso 24 hodin dopředu naložit. Zkuste třeba tuhle marinádu: šťávu z 1 citronu smíchejte s 300 ml jogurtu, trochou tymiánu a solí.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč