Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zamrazit jahody

Jak zamrazit jahody
sdílet:
Se zpracováním jahod příliš neotálejte, rychle se kazí.

Kupujte je tedy těsně před tím, než je chcete zpracovávat. Zamrazené jahody se vám budou hodit do bublanin i do knedlíků. Použijte celé plody – při rozmrazování z nich nevyteče tolik šťávy.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...