Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zaručeně ušlehat šlehačku

wafle se šlehačkou a ovocem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Lehoučká šlehačka dá každému dezertu tu pověstnou tečku. Jak ji ale připravit, aby se vždy podařila na jedničku? 

 

Před šleháním i při něm dbejte nejen na teplotu smetany, ale i na náčiní. Ujistěte se, že mísa a metla nebo metly jsou opravdu studené, o šlehačce nemluvě. Metly i mísu můžete pro jistotu dát na chvíli do mrazáku, nebo mísu naplnit vodou s kostkami ledu a ponořit do ní metlu/y. Pak je osušte.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč