Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jakou teplotu má vlažná voda

voda
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

V receptech se často mnuví o vlažné vodě. Ale víte, jakou má mít správně teplotu?

Vlažná kapalina (v kuchyni třeba voda či mléko) má přibližně teplotu lidského těla – 37 °C. Vlažnou vodu namícháte z jedné třetiny vařící vody a dvou třetin studené.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...