Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Měkká pečínka

pečené maso
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chcete, aby maso při pečení určitě změklo?

 

Dopřejte mu před akcí obklad z kiwi. Oloupejte a nakrájejte pár kiwi, plátky obložte maso ze všech stran a nechte několik hodin v chladu odležet. (Za tímhle zázrakem stojí enzymy, které kiwi obsahuje, podobně jako ananas.)

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč