Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Přiveďte buchty k dokonalosti!

Povidlové buchty
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Buchty plněné tvarohem či povidly patří ke klasikám české kuchyně. Až je budete péct příště, nezapomeňte si připravit navíc kousek másla a pár kapek rumu.

Jakmile vyndáte buchty z trouby, potřete je po povrchu rozpuštěným máslem s trochou rumu. Kůrka se rozvoní a bude dokonale vláčná.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč