Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rozmrazování bez problémů

ryba na ledu
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chcete si pochutnat na rybě z mrazáku?

 

Nechte ji pořádně roztát. Nejlepší bude, když ji necháte plynule rozmrznout přes noc v chladničce. Napřed ji ale vyjměte z obalu, položte na vroubkovaný tácek (aby ryba nestála v odkapávající vodě) a zakryjte plastovou fólií. Jiná možnost je rozmrazit rybu v původním obalu, a to pod tekoucí studenou vodou. Ať už zvolíte kterýkoli postup, před tepelnou úpravou rybu důkladně osušte!

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč