Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vanilkové potěšení

vanilkový pudink s jahodami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Není to zřejmě příliš často, ale občas při vaření a kuchtění využíváme celý vanilkový lusk. Co pak s ním?

Pokud při vaření používáme vanilkový lusk, nikdy jej nevyhazujeme. Jednou z mnoha variant je přidat lusk do černého čaje. Bude pak mít skvělou afrodiziakální chuť.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč