Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s hovězí oháňkou

Hovězí oháňka pochází z ocasní části zvířete. Jde o svalnatý kus s výraznými vrstvami tuku a kostí, což mu dodává charakteristickou strukturu a hlubokou chuť. Hojně se využívá v mnoha světových kuchyních. Vyžaduje si specifickou metodu přípravy, obvykle pomalé dušení či vaření, čímž získáte bohatý a poctivý vývar plný chuti.

...

 

  • V české kuchyni, stejně jako v mnoha dalších kulturách, se oháňka často využívá k přípravě vývarů a omáček.
  • Když se maso dlouho duší, rozpadne se na vlákna.
  • Při nákupu hovězí oháňky je dobré vyhledávat maso s jasně červenou barvou a dobrým mramorováním.
  • Před vařením je důležité maso důkladně očistit a odstranit přebytečný tuk.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč