Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s vepřovými játry

Vepřová játra jsou po kuřecích pravděpodobně nejčastěji používanými. Vzhledem ke své velikosti se hodí pro přípravu paštik, omáček a játrových knedlíčků ale také na grilování, do stir-fry či k opékání. Vepřová játra poslouží jako základní surovina do játrových knedlíčků či játrové zavářky do polévky,

...

 

  • A podobně jako jiné druhy jater, i ta vepřová jsou bohatá na železo a vitamíny C, B, A, D a K.
  • Játra se s oblibou používají jako součást tlačenky, jitrnic či nádivek.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč