Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kari

Samozřejmě, "kari" je pojmenování pro širokou škálu kořenících směsí a omáček, které mají svůj původ v asijské kuchyni. Jméno "kari" pochází z tamilského slova "kari", což neznamená nic jiného než právě obecné označení omáčka. Kari omáčky jsou oblíbené nejen v indické, ale i thajské nebo malajské kuchyni. 

...


K​​​​ari velmi často obsahuje kurkumu, koriandr, kmín, skořici, hřebíček, pepř, zázvor a mnoho dalších druhů koření. Kari pasty můžou být různě pikantní i sladké. Při přípravě jídel s použitím kari se tato kořenící směs často smíchá s olejem nebo jinou tekutinou, aby se vytvořila pasta nebo omáčka. Tato směs se pak přidává k masu, zelenině nebo luštěninám.
 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč