Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit veggie! 2/2017

Apetit veggie! 2/2017
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Hlavním tématem nového Apetitu veggie!, který vychází 4. května, je grilování a chřest.

V novém čísle speciálu Apetit veggie najdete tu nejlepší inspiraci na gril a recepty, které budete vařit celé léto! Značný prostor pak dostávají i recepty s chřestem, který se poslední roky díky své lahodné chuti a velké variabilitě dostává v naší zemi opět na výsluní. 

V časopisu nechybí ani tipy na produkty (grily a nové veggie produkty), zajímavé akce, design a podniky (vegatariánské restaurace, veganská bistra, obchody), rozhovory nebo portréty autorů zajímavých kuchařek či producentů (např. českého chřestu).

Speciál je určen nejen vegetariánům a veganům, ale všem, kteří chtějí vařit a jíst bez masa, zdravě a lehce, ale nerezignovat na tom na skvělou chuť. Apetit veggie! proto následuje trendy o zdravém životním stylu a svým čtenářům nabízí jednoduché a neotřelé recepty a praktické tipy.

Vegetariánské snídaně. Odstartujte den slanými muffiny nebo ovocným salátem! 

Vegetariánské a veganské recepty. Burgery, zeleninové špízy, slaný koláč s chřestem, dipy a ochucená másla... 

Lidé. V tomto čísle se můžete těšit na rozhovor s britskou blogerkou Ellou Mills Woodward a ochutnávku z kuchařky Marcela Ihnačáka "Zelenina, moje láska". Seznámíme vás také s úspěšnou blogerkou Lindou, která stojí za stránkami "A co teda jíš?".

Dezerty. Mlsejte zdravě! Lehké dezerty s ovocem si zamilujete... 

Apetit veggie! - návod na báječné jídlo a spokojený život.

tlačítko předplatné digi tlačítko předplatné

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín