Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy
sdílet:
25. 6.| Co s masem, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle vašich představ? Co si k letnímu grilování s přáteli uvařit opravdu originální přílohu, a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku, třeba koňakovou s pepřem?

Ve škole vaření v Brně se dozvíte spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu. Součástí kurzu je degustace piva Guinness.

Co se bude vařit:
  • César salát s domácím dresinkem a bylinkovými krutony
  • Steak z býčí svíčkové na drceném pepři
  • Vepřová panenka balená ve šalvěji a špeku
  • Kukuřičné kuřátko plněné žampiony
  • Bramborová gratina
  • Pečená dýně na koriandru
  • Francouzská zelenina ratatouille



Co: Kurz vaření
Kdy: 25. 6. 2010 od 16.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč