Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Květáková symfonie

Květáková symfonie
sdílet:
Květák je skvělý sólista i doprovodný hráč! Důkazem je našich šest receptů, díky kterým ihned zapomenete na ohranou klasiku.

V prvních chladných dnech vám přijde vhod květákový krém s bramborami. Květák sluší také těstovinám se slaninou a chilli. Překvapí vás japonská verze české klasiky – květáková tempura. Květákem můžete obložit pizzu nebo ho podávat jako přílohu k rybě. Jako skvělá podzimní chuťovka vás zaujme nakládaný květák s gorgonzolou a topinkami.

Květákové recepty přináší zářijový Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč