17. 6. | Kurz s jarní náladou pořádá kulinářský ateliér Ola Kala. Naučíte se vyšlehat perfektní holandskou omáčku a připravit chřest, budete dorůžova grilovat lososa a jako dezert si připravíte navinulý cheesecake s malinovou omáčkou.
Co se bude vařit?
– Tatarák z lososa, toust
– Chřestový krém s uzeným lososem
– Gratinovaný chřest s paprikovou omáčkou a kozím sýrem
– Grilovaný losos na lůžku z chřestu a omáčkou Mornay
– Cheesecake s malinovou omáčkou
Co se bude vařit?
– Tatarák z lososa, toust
– Chřestový krém s uzeným lososem
– Gratinovaný chřest s paprikovou omáčkou a kozím sýrem
– Grilovaný losos na lůžku z chřestu a omáčkou Mornay
– Cheesecake s malinovou omáčkou
Co: Kurz vaření
Kdy: 17. 6. 2010 od 16.00
Kde: Ola Kala, Korunní 113, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz