Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Znovu vychází Apetit speciál Pasta & pizza

Apetit speciál Pasta & pizza
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Utekl vám speciál Apetitu Pasta & pizza z roku 2015? Anebo byl ceněnou součástí vaší sbírky, ale kamsi se zatoulal? Nemusíte zoufat, protože pro velký zájem jsme se speciál rozhodli vydat znovu. Apetit speciál Pasta & pizza znovu vychází 5. 3. 2020 a obsahuje všechny původní recepty i užitečné tipy a triky.

quicheDnešní doba je neúprosně uspěchaná a čas je nedostatkové zboží. Člověk pro samou práci pomalu ani nemá chvilku na vaření. Naštěstí jsou tu TĚSTOVINY! Pokrm, který může být hotový do deseti minut. Pokrm, na jehož přípravu stačí jen pár základních surovin. Pokrm, který zvládnete, i když vůbec nestíháte...

Tak třeba v době uzávěrky si v naší redakční kuchyni pravidelně děláme špagety aglio e olio anebo fettuccine s mascarpone a citronem – omáčku stačí zamíchat a podávat. Geniální! Na stole tak zavoní oběd dřív, než by nám do práce přinesli pizzu z pizzerie na rohu... O víkendech pak rozmazlujeme sebe i své nejbližší sofistikovanými dobrotami, jako jsou domácí ravioly nebo lasagne.

Možná si říkáte, proč ztrácet čas výrobou domácí pasty, když se dá snadno koupit, ale výhod to má hned několik. Za prvé – nepotřebujete k tomu nic víc než mouku, vejce a olivový olej, a za druhé – samotná příprava je skvělý relax. A výsledek stojí za to!

Proto jsme pro vás připravili speciál plný receptů na těstoviny – bleskové i zapečené z trouby, italské gnocchi a křupavou pizzu, ale i naše české nudle s mákem či šunkofleky. Všechny jsme je vyzkoušeli a vyladili k dokonalosti. Tak ať se vám podle nich dobře vaří a ať vám chutná!

Jedná se o reedici – tedy opětovné vydání – speciálu Pasta & pizza z roku 2015! V druhém vydání z března 2020 jsme nic nepřidali, ale ani neubrali, takže ve speciálu opět najdete všechny své oblíbené recepty, triky a tipy tak, jak vyšly před pěti lety.  

Dobrou chuť přeje Apetit!

Comments

12.03.2020 21:00

V receptu na pizzu není sůl, nemyslíte? Děkuji za 3 hodiny promarněného času k ničemu.

13.03.2020 11:08

Dobrý den, Mirku,
moc nás mrzí, že recept nevyšel. Měli jsme ho přímo od profesionála, takže jsme mu bezvýhradně věřili. Není ovšem vyloučeno, že se do receptu vloudila chyba, které si nikdo nevšiml.
Pokud budete mít chuť se do receptu ještě někdy pustit, sůl si určitě přidejte. Doporučujeme cca 10–15 g (cca 2 čajové lžičky) soli.

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč