Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Apetit veggie! 1/2018

Ve čtvrtek 26. 4. vychází nové číslo Apetitu veggie! plné čerstvé vegetariánské a veganské inspirace.
25. 4. 2018

V novém čísle speciálu Apetit veggie! najdete ty nejlepší recepty na grilování, ale i originální tipy a triky, jak připravit osvěžující letní pohoštění. Léto přímo vyzývá k tomu, abychom rozpálili gril a užili si hodování pod širým nebem. Díky novému číslu Apetitu veggie! budete mít v rukou spoustu inspirace, jak si s takovou hostinou poradit. Nic vás nepřekvapí! Připravit můžete až 45 receptů z ovoce a zeleniny, naučíme vás zamilovat se do kombinace ovoce a zeleniny, nezapomínáme ani na sezonní chřest nebo méně známé romanesco. Ke grilování neodmyslitelně patří i něco lehkého. Inspirujte se našimi rozmanitými saláty, doladěnými o divoké bylinky nebo sýr. Nebojte se použít pampelišky, ptačinec nebo šťovík. Vždyť skvělé a chutné přísady do salátu můžete mít hned za domem!

Speciál je jako vždy určen nejen vegetariánům a veganům, ale všem, kdo chtějí vařit a jíst bez masa, zdravě a lehce, ale nerezignovat přitom na skvělou chuť.
 

Vegetariánské snídaně. Zpříjemněte si den skvělou snídaní v podobě lívanečků nebo chia pudinku s ovocem.

Vegetariánské a veganské recepty. Nepřeberný počet salátů, úžasné slavnostní chlebíčky s kopřivovým máslem a jedlými květy, domácí omelety s jitrocelem, polévky, které si užijete i v létě, či úžasné nápada na gril s neméně originálními dipy? I tak vypadá nový letní speciál Apetitu veggie!

Lidé. Díky kulinární koučce Janě Vlkové propadnete (ne)obyčejnému světu rostlin a naučíte se na polích a loukách poznat jedlé býlí a kvítí, které můžete následně použít v kuchyni. Fotografka a autorka kuchařek Amber Locke ukáže svou vášeň pro pestrobarevné polévky, do kterých můžete zužitkovat zbytky z lednice. Tereza Vandrovcová, zakladatelka portálu Soucitne.cz prozradila, jak se dostala k veganství a co by podle ní nemělo chybět ve veganské spíži. Blogerka Věra Strnadová poradí, jak bychom měli na jaře detoxikovat organismus podle ajurvédy.

Dezerty. K létu patří osvěžující sorbety, ale i perlivé ovocné limonády. Vyzkoušejte kuskus nasladko, malinový koktejl s vodkou nebo rebarborový aperol spritz!

Apetit veggie! - návod na báječné jídlo a spokojený život.

 

Více novinek ze světa veggie! najdete tady: www.apetitonline.cz/veggie
Nové číslo si můžete prohlédnout tady: www.apetitonline.cz/veggie/casopis

Přidat komentář