Druhé číslo speciálu Apetit veggie! s podtitulem Lahodné dýně vychází 26. 9. a přináší spoustu inspirace na vaření v podzimním a zimním čase.

Apetit veggie! 2/2019

Úroda dýní, řepy, ořechů i jablek si přímo říká o proměnu v hřejivá jídla a voňavé dezerty. Vychutnejte si brambory a kořenovou zeleninu v nápaditých úpravách na plotně i z trouby, dopřejte si ájurvédskou hostinu plnou indických vůní a chutí, uvařte si sytá jídla z luštěnin podle receptů Petra Klímy nebo se rozmazlete dezerty s kaštany, karamelem, ořechy a čerstvými fíky.

Vegani a vyznavači raw stravy se mohou těšit na recepty z dýní, semínek, řepy nebo batátů. A pokud uvažujete o pěstování domácí zeleniny, Radka Pokorná ze sdružení Kokoza vám poradí, jak na to, i když nemáte vlastní zahradu.

Z trouby a z plotny. Zapékaná jídla z dýní a brambor, slaný koláč, závin, pizza, křupavý chléb, polévky, kaše či ravioly prohřejí chladné dny pestrou paletou chutí.

Studená kuchyně a saláty. Veganské suši, pomazánky a sendviče, syté saláty a zeleninová latté nabitá vitaminy spolehlivě zaženou podzimní a zimní rýmičky!

Podzimní raw požitek. Barevný podzimní salát, praktická kaše do skleničky, batátové špagety nebo luxusní dýňový koláč s čokoládovým krémem uspokojí i nejnáročnější jedlíky.


Apetit veggie! Návod na báječné jídlo a spokojený život.

Prolistujte si nové číslo

© 2018 Burda International CZ s.r.o.
Elle | Marianne | Marie Claire
JOY | Svět Ženy | Pošli recept | Chip
Burda style | Obchodní podmínky  | Ochrana soukromí