Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Ozdobit dort není zase tak obtížné, pokud máte po ruce krásně červené a čerstvé jahody. Vyzkoušejte růžici z jahodových plátků, fraisier dort nebo ledabylé aranžmá, které zvládnou i naprostí začátečníci. Stačí ostrý nožík, špetka...
Tempura je označení pro japonské jídlo i kulinářskou techniku. Při ní se kousky masa, zelenina nebo mořské plody namáčejí do těstíčka a smaží. Svou slávu si tempura dobyla i u nás. Jí se převážně rukama a hodí se skvěle jako pohoštění.
...
Ham and eggs, česky hemenex, kombinuje ty nejlepší suroviny pro vydatnou snídani – šunku a vejce. Způsobů, jak si hemenex připravit je hned několik, pojďme se podívat, odkud se k nám tento způsob úpravy vajíček dostal a jak na něj.
...
Mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě přilákalo přes 600 tisíc diváků, kteří nejen fandí, ale i hodně jedí a pijí. Nejprodávanějším nápojem bylo pivo, jehož spotřeba málem trhala během zápasu mezi Švýcarskem a Kanadou...
Dominik Unčovský se učil od Romana Vaňka a Zdeňka Pohlreicha. Poté pracoval v podnicích zvučných jmen, jako jsou La Finestra in Cucina, Sansho a Mánes. Loni se stal vítězem domácího kola soutěže Bocuse d'Or, letos zvítězil v...
K české kuchyni neodmyslitelně patří lahůdky studené kuchyně. Kromě chlebíčků a lahůdkových salátů, jsou u nás oblíbené i nakládané ryby. Mezi nejznámější patří uzenáče, zavináče a matjesy. Kde se u nás kyselé ryby vzaly a jak si je...