Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Dušené fazolky
ZDROJ: pixabay.com
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 11
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 754 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 77 g
Tuky 28 g
Vláknina 39 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Fazolové lusky chutnají senzačně, když je připravíte spolu s vyloupanými fazolemi, případně s hráškem.

Suroviny

fazolky zelené 600 g
mražené
hrášek 300 g
česnek 2 stroužky
olivový olej 2 PL
máta
nasekaná
petrželka
nasekaná
z jednoho citronu
sůl
pepř

Postup

1

Fazolky pět minut povařte v půl litru vody, pak přidejte česnek a olej. Dochuťte a ještě pět minut povařte s hráškem.

2

Sceďte je, vmíchejte bylinky a citronovou šťávu. Podávejte.

Související články

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč