Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hlávkový salát s kuřetem & jarní cibulkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 5
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1513 kcal
Bílkoviny 122 g
Sacharidy 84 g
Tuky 59 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pro štíhlou linii!

Suroviny

vývar kuřecí 1 l
jarní cibulka 4 ks
očištěné a rozpůlené
2x 200g prsní kus
hlávkový salát 1 ks
očištěný, listy rozdělené, případně natrhané na kousky
řapíkatý celer 2
řapíky nakrájené škrabkou na tenké dlouhé plátky
Na zálivku
na nudličky
olivový olej 4 PL
sůl
pepř
čerstvě drcený barevný

Postup

1

Nejdřív si připravte zálivku: všechny přísady 2 minuty prohřívejte v rendlíku na nízkém plameni, pak odstavte.

2

Do širšího hrnce vlijte vývar a přiveďte ho těsně pod bod varu. Na 5 minut do něj dejte jarní cibulky, pak je vyjměte. Poté na 15 minut vložte maso, aby se důkladně prohřálo a uvařilo.

3

Hotové maso nakrájejte napříč na silnější plátky a podávejte se salátem, řapíkatým celerem a jarními cibulkami, přelité zálivkou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/3

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč