Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.8/5 Počet hodnocení: 11
Do 30 minut Velmi snadné 4-6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1955 kcal
Bílkoviny 107 g
Sacharidy 250 g
Tuky 54 g
Vláknina 24 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kdo říkal, že si nemůžete vánočního kapra obalit v bylinkové strouhance?

Suroviny

kapr 1 ks
maximálně 3 kg
vejce 4 ks
prošlehaná vidličkou
strouhanka 200 g
bylinková - viď něco navíc
rostlinný olej
přepuštěné, poměr másla a oleje - 1:1

Postup

1

Z kapra odřízněte hlavu, ocas a vyjměte páteř – získáte tak dva filety. Po celé jejich délce udělejte do masa zářezy, jeden vedle druhého, jen dávejte pozor, abyste neprořízli kůži. Takto narušíte všechny drobné kostičky a při jídle se tak nemusíte bát, že vám zaskočí.

 
2

Rybu klasicky naporcujte, osolte a obalte v trojobalu – nejdřív v hladké mouce, pak v lehce našlehaném vajíčku a nakonec v bylinkové strouhance.

 
3

Smažte na rostlinném oleji smíchaném s přepuštěným máslem dozlatova.

Něco navíc: 
Jak vyrobit bylinkovou strouhanku? Čerstvý toustový chleba promíchat s hrstí čerstvých, najemno nasekaných bylinek (petržel, tymián či kopr)

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč