Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Přemýšlíte, že byste začali jíst ryze rostlinně a přešli na veganskou stravu? Čím se začít „živit”, abyste novému životnímu stylu vyhověli? Je lepší začít postupně nebo najednou? Na tyto otázky vám pomůžeme odpovědět.
...
Upéct fantastický dort nebo tác plný krémových zákusků, to vyžaduje dost času a trpělivosti. A dopřát si jich zase nemůžeme příliš, zvlášť když už pomalu začínáme pomýšlet na plavkovou sezonu. Ale to neznamená, že se musíme vzdát všech...
Chřest je jedním z nejvíce ceněných kulinářských pokladů ve světových kuchyních. Exceluje v receptech od polévek přes hlavní jídla až po dezerty. Ať se připravuje ve francouzském, italském nebo asijském stylu, chřest vždy přináší chuťový...
Croissanty a další pečivo z plundrového těsta se u nás těší stále větší oblibě. Vznikají řemeslné pekárny, které nabízejí skvělé pečivo a dostáváme se do fáze, kdy to jako zákazníci dokážeme ocenit. Croissanty...
Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...
Toužíte po vodě bez pachuti chloru a s vědomím, že jste pro její přirozenost učinili maximum? Řešením je vodu filtrovat. K tomu skvěle slouží filtrovací karafy a konvice. Napustíte do nich vodu a cestou dovnitř nebo ven – záleží, jakou...