Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Steaky s nízkého roštěnce se žampiony

Steaky s nízkého roštěnce se žampiony

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 8 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 2 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

česnek 2 stroužky
petrželka
sůl
pepř

Postup

1

Houby očistěte, nakrájejte na čtvrtky a orestujte na olivovém oleji a oříšku másla. Před podáváním je doplňte o nasekaný česnek spolu s kadeřavou petrželí sůl a pepř.

2

Z nízkého roštěnce nakrájejte steaky a opepřete. Opečte z obou stran, vyjměte a osolte. Dle požadavků na propečenost dojte dotáhnout na několik minut do trouby vyhřáté na 180°C.

3

Naskládejte opečené maso na talíř a osolte hrubou solí. Po chvíli sůl odstraňte a doplnte restovanými žampiony s olivovým olejem a máslem posypané směsí česneku a sekané petržele.Jako příloha se výtečně hodí jemná bramborová kaše. 

 

Autor: Chefparade1

Apetit magazín