Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.8/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné Pro 8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2734 kcal
Bílkoviny 155 g
Sacharidy 205 g
Tuky 134 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé a rychlé pohoštění pro návštěvy i na party.

Suroviny

bez pecek
ančovičky (konzerva) 4 ks
olivový olej 50 ml
petrželka 1 PL
nasekaná
sůl
malé kuličky, k podávání

Postup

1

Promixujte 200 g vypeckovaných černých oliv se 4 filátky ančoviček a 50 ml olivového oleje. Přimíchejte vrchovatou lžíci nasekané petrželky a podle potřeby osolte.

2

Čtyři ciabatty nakrájejte na plátky a posypte je strouhaným parmazánem. Dejte je na plech potažený pečicím papírem a pod grilem opečte dozlatova.

3

Podávejte s malými kuličkami mozzarelly napíchanými na párátkách.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/12

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč