Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tousty & vývar s křenem

Snídaně, která uklidní váš rozbouřený žaludek a postaví vás na nohy. Horký vývar, spousta křenu a roztavený sýr... Kombinace, která vás posílí.  

Vydání: 2017/1
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Chléb a pečivo

Ingredience

    • 8 plátků bílého toustového chleba
    • 2 lžíce másla
    • 200g masa z pečeného kolene (viz recept), natrhaného nebo nasekaného
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 400g čedaru nebo ementálu, nastrouhaného

    K PODÁVÁNÍ

    • nakládané okurky
    • nakládané papriky kozí rohy
    • vývar z kolene (viz recept)
    • čerstvě nastrouhaný křen dle chuti 

Příprava jídla

1 Polovinu plátků toustového chleba potřete z obou stran máslem. Na polovinu z nich rozdělte vepřové maso, osolte, opepřete a zasypte sýrem. Přiklopte zbylými plátky toustového chleba a zapečte v toustovači nebo na grilovací pánvi.

2 Podávejte s vroucím vývarem, kterým zalijete nastrouhaný křen na dně misky či talíře, okurkami a kozími rohy. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Obložené chlebíčky

Pečené koleno

Hruška na toustu

Zeleninové pakorky

Salát s čočkou a uzenou makrelou

Přidat komentář