Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jednoduché sendviče s vejci a slaninou

S plněním sendvičů si můžou pěkně vyhrát i malé děti, které byste ještě nepustili ke sporáku. Pusa za odměnu zaručena!

Vydání: 2006/5
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: na 2 sendviče
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření: 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Sendvič Americká

Ingredience

    • 8 plátků kvalitní anglické slaniny
    • 6 plátků světlého toustového chleba
    • máslo na namazání chleba
    • olej na smažení
    • 2 vejce
    • 3 lžíce kečupu
    • pepř na dochucení

Příprava jídla

1.  Slaninu opečte dokřupava pod grilem nebo na pánvi; zabere to asi sedm minut. Plátky chleba pořádně namažte máslem a trochu opepřete. Zahřejte pánev, přidejte trochu oleje a udělejte volská oka s tekutým žloutkem – trvá to jen asi tři minuty.

2.  Krajíčky chleba rozložte na pracovní plochu, dva potřete kečupem. Dospod sendviče dejte vždy krajíc bez kečupu, na něj naaranžujte slaninu. Přiklopte krajícem s kečupem (kečupem navrch). Na kečup položte volské oko a přiklopte třetím plátkem chleba, máslem dolů.
Nahlásit chybu v receptu

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.5/06, str.78

Přidat komentář