Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sladké kostky

Kombinaci burákového másla, bílého chleba a jahodové marmelády si buď zamilujete na první dobrou, nebo nad ní nějaký čas budete nechápavě kroutit. Stejně jí ale nakonec propadnete.
Vydání: 2008/9
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Americká

Ingredience

    • 8 krajíců bílého toustového chleba, bez kůrek
    • jahodová marmeláda
    • burákové máslo nebo marmeláda kontrastní k jahodové, např. meruňková

Příprava jídla

Čtyři chleby potřete jahodovou marmeládou a přiklopte zbylými čtyřmi tak, abyste získali čtyři sendviče. Na dva z nich namažte burákové máslo (nebo marmeládu) a začněte spojovat: na namazaný položte nenamazaný, na něj dejte namazaný a poslední nenamazaný. Nakrájejte na špalíky.

Nahlásit chybu v receptu
reklama

Komentáře

Obrazek uzivatele
je výborné, podle mě je to lepší verze nutelly - nemusí být tak příšerně přeslazené, aby to vůbec mělo nějakou chuť. Tenhle sendvič si dělám teď celé prázdniny k snídani - je výborný, protože dodá hned energii. Jen místo bílého chleba používám co nejvíc celozrnný i s kůrkami, nebo jiné pečivo, třeba pohankové bulky.

Přidat komentář