Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salsa jako polévka

Pikantní pochoutka z rajčat, dochucená česnekem, koriandrem a šťávou z limety. Podávejte s tortillovými lupínky.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Omáčka Mexická

Ingredience

    • 5 masitých rajčat
    • malá červená cibule
    • stroužek česneku
    • půl lžičky třtinového cukru
    • šťáva z 1 limety
    • hrst lístků koriandru
    • 2 lžíce olivového oleje
    • chilli pasta
    • sůl

Příprava jídla

1 Pokrájejte nahrubo 5 masitých rajčat (300 g), nadrobno malou červenou cibuli a stroužek česneku.

2 Přidejte půl lžičky třtinového cukru, šťávu z 1 limety, hrst lístků koriandru či petrželky, 2 lžíce olivového oleje, chilli pastu a osolte.

3 Rozmixujte tak, aby se vše promíchalo, ale zelenina zůstala ještě v kouscích. Podávejte ozdobené bylinkami a s tortillovými lupínky.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jablíčka z ráje

Přidat komentář