Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kořeněné kuře v tortille

Zbyl vám kousek kuřecího masa? Využijete ho do mexické tortilly. Rychlé jídlo, které se hodí, třeba když čekáte hosty.
Vydání: 2009/4
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: Na 1 oběd
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Maso Mexická

Ingredience

    • 1 velká tortillová placka
    • hrst zbylého vařeného kuřecího masa
    • 4 lžíce konzervovaných černých či červených fazolí
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • 2 lžíce salsy (koupíte ve sklenici)
    • 4 plátky sterilovaných papriček
    • jalapeño či trochu tabasca
    • 3 třešňová rajčátka, přepůlená
    • hrst rukoly nebo baby špenátu

Příprava jídla

1 Zahřívejte tortillu 10 sekund v mikrovlnné troubě. Změkne a půjde s ní snadněji pracovat. V jejím středu vytvořte pruh z natrhaného kuřecího masa a fazolí. Osolte, opepřete, polijte salsou a poklaďte jalapeños.

2 Posypte rajčátky a rukolou, otočte malé cípy kolmo přes náplň a tortillu rovnoběžně sviňte. Zabalte do potravinářské fólie nebo alobalu.
Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář