Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tvarohová pomazánka s kedlubnami a ředkvičkami

Rychlá, snadná, jarní, lehká večeře nebo svačina. Nejlépe ke tmavému pečivu.

Vydání: 2009/4
Autor:
Hodnocení:
20 (hlasů)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Pomazánka Česká

Ingredience

    • 250 g tvarohu
    • 2 mladé kedlubny, nastrouhané
    • 1 malý svazek ředkviček a/nebo 100 g bílé ředkve
    • 2 vejce natvrdo
    • sůl
    • pepř
    • petrželka, nasekaná

Příprava jídla

1 Smíchejte: 250 g tvarohu, 2 mladé kedlubny, nastrouhané, 1 malý svazek ředkviček a/nebo 100 g bílé ředkve, nastrouhané, 2 vejce natvrdo, nastrouhaná (není nutné), sůl, pepř a nasekanou zelenou petrželku podle chuti.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

10x tvarohová pomazánka

Lehce a zdravě

28x vejce natvrdo

Svěží jídla proti jarní únavě

Komentáře

Obrazek uzivatele
Pridala som 2 lyžice majonézy a bola fakt skvelá!

Přidat komentář