Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.5/5 Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1910 kcal
Bílkoviny 150 g
Sacharidy 270 g
Tuky 27 g
Vláknina 76 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
K létu samozřejmě patří saláty. Smíchejte tuňáka, fazolky a bylinky a máte hotovou večeři.

Suroviny

petrželka 40 g
lístky nasekané nahrubo
bez pecek, nahrubo
1
základní rajčatová omáčka
fazolky zelené 400 g
zelené, krátce povařené v páře nebo ve vodě
konzerva slitá a propláchnutá
tuňák 2
po 160-200 g, slité
sůl mořská
pepř mletý
čerstvě mletý

Postup

1
1 Všechny přísady lehce promíchejte v míse.

2 Rozdělte na talíře, podle chuti osolte a/nebo opepřete.

3 Podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/8

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč