Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kuřecí prsa s caprese

Steak jako kapsa!

Vydání: 2012/7
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT8M
Pečení 0:08
Kuře Italská

Ingredience

    • 4 kuřecí prsní řízky
    • 8 nakládaných sušených rajčat
    • 200 g mozzarelly, nakrájené na plátky
    • svazek bazalky
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 1 lžíce olivového oleje

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 200 °C. Udělejte do každého řízku z boku hluboký zářez.

2 Naplňte ho rajčaty, plátky mozzarelly a bazalkou. Maso i náplň osolte a opepřete. Potřete olejem a opékejte na nepřilnavé pánvi 3 minuty po každé straně.

3 Dejte na plech a pečte 6–8 minut, až jsou maso i náplň propečené.

NĚCO NAVÍC
Do kuřecí kapsy můžete dát i některé další náplně z ostatních receptů, které najdete dole, třeba brokolicovou, špenátovou nebo hruškovou.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Listová kapsa tikka masala

Bochánky s brokolicí a mortadellou

Mexické kapsy s fazolemi

Špenátové balíčky

Toust s hruškami a modrým sýrem

Zapečeno k obědu

Přidat komentář