Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Drcení sušenek

Drcení sušenek
sdílet:
Do nepečených moučníků se většinou používají piškoty nebo sušenky, jak je nejlépe zpracovat?

Ideálním pomocníkem je klasický mixér s nádobou, poradit by si měl i běžný ruční mixér. Sušenky můžete také vložit do silnějšího mikrotenového sáčku a podrtit válečkem nebo hladkou stranou paličky na maso.

Sušenky pak zpracujte podle receptu, například toho na cheesecake.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč