Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tip: Jak vařit zeleninu podle barev

zelenina
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:
  • Zelenou zeleninu  (například brokolici nebo zelené fazolky) vařte bez pokličky ve větším množství vody. Pro zachování barvy můžete přidat špetku jedlé sody.
  • Žlutá zelenina  (třeba dýně nebo žluté papriky) má radši dušení pod pokličkou.
  • Červené zelenině  (řepě, mrkvi, červené paprice, rajčatům) prospěje, když k nim přidáte trochu octa nebo kyselého jablka. Uchová si díky tomu barvu.
  • Bílou zeleninu  (zelí, kedlubny, ředkve) vkládejte až do vroucí vody.  

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč