Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak nakupovat zelí

bílé a červené zelí
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Rozhodli jste se připravit k vepřové pečeni sladkokyselé dušené zelí? I když máte skvělý rodinný recept, nezapomeňte, že vše začíná výběrem té správné hlávky. Poradíme vám, na co si dát pozor. 

 

Vybírejte čerstvé, nezavadlé hlávky zelí, které ještě neztratily svoji barvu a nejsou poškozené. Bílé zelí má mít vrchní listy tmavě až světlounce zelené, červené zelí zase krásně fialové. Hlávky jsou tvrdé a lesklé. Až vyberete to nejlepší, upečte si třeba českou zvěřinovou klasiku –  bažantí stehna se zelím a bramborovými knedlíčky.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč