Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit crostini

crostini
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Předkrm či svačina ve třech jednoduchých krocích

Ochutnejte správně propečené, jemně křupavé topinky bez přemíry tuku.

  1. Na topinky použijte jakýkoli bílý chléb (může být i starší bageta či ciabatta). Nakrájejte ho na tenké, rovné plátky.
  2. Plátky pečiva potřete nebo pokapejte olivovým olejem. Může být i ochucený bylinkami či česnekem.
  3. Pečivo naskládejte na plech vyložený papírem na pečení a pečte v troubě při 180 stupních, až zezlátne.

Know-how: Crostini jsou italské topinky, které se pečou či opékají, nikdy však nesmaží ve vrstvě tuku. Na jejich přípravu se používá jakýkoli chléb z bílé mouky. Natírají se nejrůznějšími pomazánkami. Vyzkoušet můžete třeba tatarák ze syrové ryby, pastu z pečených paprik či tapenádu z černých oliv.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč