Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Crostini s hovězí šunkou

Místo dušené hovězí šunky můžete použít sušenou italskou bresaolu nebo domácí či kupovaný rostbíf nakrájený na tenké plátky.

Vydání: 2014/1
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 24 kousků
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Chuťovka Středomořská

Ingredience

    • lžíce čerstvého smetanového sýra (např. lučina)
    • 1 lžíce čerstvě strouhaného křenu
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • 24 chlebových lupínků (‚bejkrolky‘)
    • 100 g hovězí šunky, nakrájené na plátky
    • 6 ředkviček, nakrájených na plátky nakládané brusinky

Příprava jídla

Smíchejte sýr a křen, osolte a opepřete. Namázněte na chlebové lupínky, obložte hovězí šunkou a ozdobte plátkem ředkvičky a brusinkami.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Řecké masové kuličky s dipem z fety a ořechů

Rajčátka s avokádovou pěnou

Okurková kolečka s lososem

Rolky ze sušené šunky

Půlnoční maso

Opilý cheesecake

Švestky ve slanině

Přidat komentář