Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby byly chlebíčky čerstvé

chlebíčky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Slavíme, večírek se vydařil, ale nepodařilo se sníst všechny chlebíčky? Rádi byste je nechali do druhého dne, protože jistě přijdou k duhu, ale bojíte se, že oschnou?

 

Chlebíčky a jednohubky nejlépe uchováme do druhého dne, když je v lednici přikryjeme čistou navlhčenou utěrkou.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...