Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cizrna sušená nebo v plechovce?

cizrna
ZDROJ: Adam Bartoszewicz/Unsplash
sdílet:

Lámete si hlavu, zda je rozdíl mezi cizrnou sušenou nebo naloženou v plechovce? Pokud máte strach, že konzervovaná cizrna ztrácí úpravou cenné látky, můžete být klidní. <br>

Z hlediska chuti i výživové hodnoty se varianty neliší.

  • Cizrna z plechovky má obrovskou výhodu - můžete ji zpracovat okamžitě.
  • Sušená cizrna vás zase vyjde levněji, ale je potřeba ji minimálně 12 hodin máčet a doba vaření může dosáhnout až tří hodin.

Nechte se inspirovat a vyzkoušejte pikantní hummus nebo překvapte strávníky dušenou cizrnou s uzeným masem.

NÁŠ TIP: MILUJETE CIZRNU? PŘIPRAVTE SI TAKÉ JEDNODUCHOU CIZRNU NA PAPRICE

 
Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč